Op donderdag 29 september was het zover. Op het symposium van FloodControl IJkdijk hoorden zo’n 140 bezoekers wat de dijk te zeggen heeft over 10 jaar innovatieve oplossingen rond waterveiligheid en dijkmonitoring.

Op 8 en 15 november wordt de cursus 'Dijkinformatie voor beheer en versterken' opnieuw gegeven.

Nog drie weken en dan is het zover: op 29 september organiseert Stichting FloodControl IJkdijk het symposium De dijk neemt het woord.

U kunt de uitnodiging bijna niet gemist hebben: op 29 september is het zover! Dan organiseert Stichting FloodControl IJkdijk het symposium De dijk neemt het woord.

Dijkinformatie voor beheer en versterking

Benutten van 10 jaar FloodControl IJkdijk

In juni start een unieke cursus van wateropleidingen.nl en FloodControl IJkdijk. Gegeven door wetenschappers en ervaringsdeskundigen in data- en informatietechnologie voor dijken. De cursus is bedoeld voor adviseurs en beleidsmedewerkers met een technische achtergrond, toetsers en ontwerpers.

Op 29 september 2016 organiseert Stichting FloodControl IJkdijk het symposium “De dijk neemt het woord” in Fort Voordorp, Groenekan (nabij Utrecht).

 

NORISK IT wint eerste hackathon over waterveiligheid!

Het Kennisplatform Dijkmonitoring heeft als doel beleidsmakers, waterbeheerders, industrie en ontwerpers te inspireren om anders te denken over dijkbeheer. Informatie is belangrijk bij het ontwerp, beheer en onderhoud, beoordelen en versterken van een dijk.

Deelnemende partijen in FloodControl IJkdijk hebben de afgelopen 10 jaar met veel plezier en succes gewerkt aan onderzoek en innovaties voor dijksterkte, dijkmonitoring, dijkversterking, crisisbeheersing en waterveiligheid. In 2016 is het tijd om alle mooie resultaten nog eens feestelijk voor het voetlicht te brengen en vervolgens dit programma af te ronden.

AddThis Social Bookmark Button